Dobro došao na sajt beogradjanke.com. Na sajtu, u ličnim oglasima, možete pronaći devojke i matorke za upoznavanje, druženje, vezu, brak, muvanje, dopisivanje. Odaberite pravu iz naših ličnih oglasa i prepustite se uživanju. Vrele Beogradjanke te čekaju!

Istina ili izazov? Najbolji je grupnjak posle perverznih priča.


kada perverzno postane, važno je da igra ne prestane


 

U dnevnom boravku malog, studentskog stana za iznajmljivanje, iza gomile pivskih flaša i praznih kesica grickalica, na podu sedi četverac. Bucmasta, sisata, plavuša sočnih usana, slatkog osmeha i vatrena, vitka crvenokosa, sa ispupčenim bradavicama koje vire ispod majice bez brusa, lagodno su se naslonile na krevet. Visoki, izvajani dečko duge kose vezane u rep, prodorno zelenih očiju i njegov mišićavi cimer blistavog osmeha trudili su se da sakriju svoje perverzne misli i nabudžene alatke ispod farmerki uzalud pokušavajući da skrenu pogled sa njihovih grudi.  

 

Maša: Hej, ajde da igramo igru istine!

Siniša: A kako?

Maša: Pa napisaćemo na papiru imena i koga budemo izvukli, pričaće jednu priču, a tema neka bude seks.

Siniša: Heh, ja bih baš hotlajn...Ja mislio neko fino druženje sa devojkama.

Maša: Pa neće svi pričati perverzne priče, neko će samo izvući ime, u tome je i fora…

 

 

ISTINA ILI IZAZOV...?

 

Siniša: Ma jok, Izvlačićemo šibice, najbolja priča prva i tako redom…

Maša: Može, ajde, daj šibice. Ko će prvi?

Željka: Evo ja ću, ajde daj! Uh, najveći! Ko je taj sa najvećom kitom? Ajde vas dvojica, šta čekate, da vas vidim…Ooo imamo prvog. Ajde, Ivane.

Ivan: Evo, ja sam prvi…pu.

Maša: Pa Ivane, onda bi mogao da počneš…

Ivan: Imao sam seks na javnom mestu. Vraćao sam se vozom sa mora i u vagonu sam upoznao jednu slatku, kovrdžavu malu. Bila je umetnica, širokih shvatanja, sa mnogo tetovaža. Pričali smo u mraku skoro celu noć. Nikoga nije bilo u kupeu, pa smo rešili da malo skratimo put. Imala je vrlo nežne, lepe grudi, kojima sam posvetio posebnu pažnju. Nije mi dala da prestanem, tako da sam nastavio da joj nežno stiskam bradavice. Polako sam spustio ruku dole i osetio preko vlažnih gaćica maleni pirsing…

Siniša: Ja ne bih izdržao da joj ne gurnem prstić, makar jedan…

Maša: Ej, ćuti, pusti ga da priča!

Siniša: Pa dobro, što se mene tiče, možemo da mu pomognemo, a?

Maša: Znaš šta, ono što devojke vole je da ne žuriš…

Ivan: Aha i vezivanje. Da pričam ja dalje ili ćete da se svađate?

Siniša: Izvini, nastavi, ja sam kriv.

Ivan: E slušaj…Spustio sam joj gaćice malo niže i polako zavukao samo vrh u njenu mačkicu. Jooj, svršila je vrlo brzo i okrenula se ka mom malenom…Nežno ga je dodirivala jezikom i pravila blage pokrete rukom gore…dole. Nećete verovati, ali kada ga je stavila u usta više nisam mogao da se kontrolišem da sam svršio jako brzo. To mi je bio rekordni orgazam, nikada mi se to nije desilo. Zato taj događaj pamtim.

 

Ivanova kita već nikako nije mogla da se sakrije jer je bila nadprosečno velika.

 

Maša: Ej, priča ti je stvarno perverzija…khm… ali da poslušamo Željku, ona je sada na redu.

Željka: Jeste, ja sam na redu! Meni je najupečatljivije bilo prvi put. Moj dečko je bio toliko nežan i trudio se oko mene, da nije zapostavio nijedan deo moga tela. Igrao se sa mojim sisama, nežno mi je sisao bradavice, a zatim i zavukao jezik duboko u uvo. Zatim je i nju ovlažio jezikom. Ja sam tada prvi put zavukla ruku u njegove pantalone i osetila kako njegov ud raste u mojoj ruci. Polako sam ga stiskala i masirala rukom.

Maša: Nisi se uplašila prvi put? Nije te tlačio?

Siniša: Ja bih to odmah naučio i treba to da znaš plavušice

Željka: Zaveži. Pa on je uhvatio moju ruku i navodio me da radim baš ono što mu se sviđa…Zatim je polako počeo da se spušta ka mom stomaku…Ljubio me je oko pupka i sećam se da sam se užasno naježila i da su mi bradavice bile veće nego ikada. Onda se on malo dublje zavukao u moje kovrdže…Bilo mi je tako prijatno, ali sećam se da me je malo golicalo kada je uvukao svoj jezik u moju mačkicu.

Siniša: Jeste, kao nije ti bilo prijatno. Zar se nisi napalila?

Željka: Naravno da jesam! A onda je nešto perverzno promrmljao kako sam prilično vlažna i kako čeka pravi trenutak da se uvuče pravo u mene. Kada je ušao, u jednom trenutku me je malo zabolelo, ali toliko je bio dobar da posle ni sa kim nisam tako uživala.

Maša: Hahaha, gubljenje nevinosti…

Željka: Pa da, mislila sam da će biti mnogo gore, a osećala sam se fantastično i bludno u isto vreme…a vremenom sam naučila da taj osećaj kontrolišem i koristim za svoje zadovoljstvo.

Maša: I da li je svršio?

Željka: Jeste, ali dosta kasnije, jer je bio nesebičan i hteo je mene da dovede do besvesti…

Siniša: Sad sam ja, ali ništa mi ne pada na pamet…

 

Siniša je to rekao kao da mu je na čelu pisalo da mu na pameti nije ništa jer je Željku već skinuo i krenuo da razvaljuje u mislima.

 

Ivan: Možda ja imam ideju. Pitaću te šta ti je radila ona komšinica iz škole, a? To bi možda bilo interesnatno…

Siniša: Daj, nemoj to, molim te!

Ivan: Što da ne, to nikad nećeš zaboraviti!

Maša: Ajde onda, verovatno je nešto mnogo zabavno!

Siniša: Dobro, ajde, ali neće ti ovo tako lako proći…ali šta bude – bude. I ja sam imao seks na brzaka. Ta devojka me je uhvatila na brzaka. Izgledalo je kao da je malo manje volela muškarce, ali u svakom slučaju - svideo sam joj se. Otišli smo u park, bacila je neku perverznu priču i odmah je počela da me ljubi. Izgledalo je da je znala kako da me izludi. Otkopčala mi je farmerke i očekujući da bude gruba, iznenadila me je. Prvo ga je lizala znaš kako… prvo glavić…pa bi ga celog obuhvatila vrlo stručno i nežno da su noge počele da mi se tresu na sred parka.

Maša: Opa, klecala su ti kolena, ta mora da je bila pravi majstor u tome što je radila…

Siniša: Pa tako nekako…uzbudio sam se nenormalno. Vrlo kratko bi ga milovala, pa onda malo glavić, pa bi pravila krugove oko njega, a zatim bi ga velikom brzinom uvukla u usta do krajnika.

Željka: Celog?

Siniša: Ma da, e. To je bilo fantastično! Gledao sam kako ceo nestajem u njenim ustima, pa to je osećaj, brate! Opustio sam se maksimalno i uživao u njenim pokretima i fantazijama, ali ne znam kako da ti kažem šta se desilo…Kada je osetila da sam se već primio počela je da pravi pokrete rukom…napred…nazad…tako spretno da sam svršio u njena usta. Imao sam neviđeni orgazam!

Željka: U usta?!

Siniša: Pa jebiga, izgledalo je da je ona tako želela…Prosto mi nije dala da se povučem unazad…

Ivan: Dobro, šta, devojka voli tako, prava je hot dama…

 

Siniša i Ivan su pred njima stajali sa uzavrelim životinjama u gaćama i gledali ih pilećim pogledom da im udele pičke što pre.

 

Siniša: Ej bre, ajde da čujemo Mašu, šta ima ona da nam ispriča…I popadamo u nesvest od uzbuđenja, a?

Maša: E ajde stvarno, ja sam se malo napalila, moram priznati i ako ovako nastavite sa perverznim pričama, ne garantujem za sebe…

Siniša: Da, stvarno, ovako, bez foliranja, i ja sam tu negde…posebno kad se setim komšinice…Imala je I fantastičnu guzu.

Maša: Kako da ne. Šta je komšinica pored nas dve…

Siniša: Šta vas dve?

Željka: Mi ćemo vam prirediti perverznu priču koju niko od vas neće zaboraviti.

Ivan: Opa, maco, upalila ti je fora, svi smo se primili…Nije loše ovo druženje sa devojkama, a?

Maša: Opa, vidi ti kako se naš maleni…a maleni beše, a..? Kako se naš maleni lepotan ispravio…vidi samo kako raste…a? Šta ćemo sa njim? Je li, maco, šta ti misliš? 

Željka: Mislim da imam ideju…

 

Nasmejale su se prljavo i krenule da puze ka njihovim alatkama.

Najperverznija priča je počela.

 

Back to top