Dobro došao na sajt beogradjanke.com. Na sajtu, u ličnim oglasima, možete pronaći devojke i matorke za upoznavanje, druženje, vezu, brak, muvanje, dopisivanje. Odaberite pravu iz naših ličnih oglasa i prepustite se uživanju. Vrele Beogradjanke te čekaju!

Internacionalni grupnjak u VIP loži bioskopa


najbolji bračni parovi ispunjavaju fantazije svog partnera


 

Često smo pravili trojke sa Kristinom, Španjolkom koja je radila u firmi sa mojom ženom Marijom. Marija mi je par puta pričala kako Kristinin dečko sjajno izgleda i da bi volela da i ona okusi nešto novo u vezi. Kako Kristina nije smela da ga pita da nam se pridruži, razmišljao sam da mu ja to kažem prvom prilikom. Prva prilika se desila kada smo išli u bioskop. Bio je tamnoput, osrednje visine, ali jako zgodan, pravi Španac. Njegov osmeh je bukvalno osvetljavao bioskop. Primetio sam da mu i oči sijaju kad gleda moju Mariju. Ona je posebna. Duga, plava kosa joj naglašava krupne oči crne boje. Velike, prirodne grudi, odlično pristajaju dugim nogama. Bila je u kratkoj, crnoj, uskoj haljini te večeri. Iako je haljina bila zatvorena, njene grudi su kiptale iz nje. Pored male, bujne Kristine latino građe i kovrdžave kose, sa slatkim zelenim okicama, moja Marija je izgledala kao dama. Čak i u krevetu, Kristina je bila previše vatrena, a Marija je svojim stavom uspaljivala više od ijedne druge. Bio sam malo ljubomoran na njegove poglede. Kristina je bila predivna u svojoj lepršavoj beloj haljini bez brusa i sa malo šminke, pa sam terao kontru.

 

 

FILM NA DELU…

 

Posle srdačnog upoznavanja, ušli smo u svoju VIP ložu. Želeli smo malo privatnosti, pa smo se otvorili. Zapravo, želeli smo da nam plan uspe. Pošto se film prikazivao već dugo, bilo je oko desetak ljudi u sali.

Devojke su se razmestile da sednu pored nas dvoje, ali obrnutim redosledom, Marija je sela pored Karlosa, a Kristina pored mene. On nije propustio da prekomentariše promenu redosleda. Svi su se samo nasmejali i više nije pridavao pažnju tome. Mislim da smo oboje isto pomislili, sigurno nisu slučajno obe obukle kratke haljine. Kada su sele na udobne fotelje, haljine su im delovale prekratko. Karlos nije skidao pogled sa Marijinih nogu. S vremena sa vreme sklanjao bi pogled dok se nije umorio od toga i ozbiljno upustio u maštanje. Marija je priliku iskoristila da mu pruži inspiraciju i noge prekrstila tako da se sve videlo.

Kada je videla da je postalo napeto, opustila je situaciju, uzela je njegovu ruku i stavila na svoju butinu. Mi smo se pravili da ništa ne vidimo i da gledamo film. Međutim, Kristina je bila žena lavica i nije htela da sve prepusti Mariji, pa je uzela moju ruku i stavila na svoje grudi da mi pokaže kako je uzbuđena. Vrhunac dešavanja je bio kada je uhvatila ruku svog muža koja je bila na Marijinoj nozi. On se trgao, ali nije mu dala da pobegne, već je njegovom rukom počela da prelazi preko Marijinih butina otkrivajući njenu picu. On je bio šokiran, ali kada je njegovom rukom krenula preko Marijinih gaćica, sve mu je bilo jasno. Marijine usmine su već bile mokre od sokova. Uvukao je jedan prst u picu lagano. U tom trenutku je verovatno već shvatio sve. Kasnije mi je priznao da je drkao na Mariju od kada je upoznao.

Ambijent u VIP loži je bio predivan. Moja Marija je potpuno legla na naslon da uživa u Karlosovim spretnim prstima. Noge su joj bile skroz otvorene, a haljina na struku. Stenjala je i mešala. Kristina nije želala da propusti nijedan trenutak i okrenula mi je guzu tako lepo da ne zaboravim koliko volim da je jebem. Nisam bio lenj, dohvatio sam je od pozadi. Marija je u tom trenutku imala orgazam i Kristina joj je stavila ruku na usta. Zahvalila joj se sočnim, lezbejskim poljupcem.

Kada su se obe primirile, Marija je rešila da se zahvali za orgazam. Setio sam se da Kristina nikada nije pušila Karlosu jer je to njoj gadno. Te večeri, Karlosu se posrećilo. Moja kurvica se smestila između njegovih nogu i uhvatila ogroman kurac, mnogo veći nego moj. Izgledao je divlje, a u njenim ustima je mogao samo da raste još više.

Uvlačila ga je skoro do kraja u svoja usta, da bi posle toga polako povlačila glavu nazad otkrivajuci toliku gromadu od kurca malo po malo .Izvlačila bi ga do kraja, dok joj jezik ne bi dodrinuo glavić koji je oblizivala stručno svojim jezikom. Drugom rukom mu je stiskala jaja, masirala ih, teglila, pa grubo lizala. Jaja su mu bila totalno nabrekla od tolike napaljenosti.

Kao što sam i mislio, nije izdržao dugo u njenim ustima. Posle samo par minuta, izbacio je mlaz sperme po licu moje devojke koju je rado primila i u usta i olizala sve dok nije očistila svaku kap sperme. Bio je srećan do jecanja. Kristina i ja smo ćutali. Kada je Karlos svršio, moji pokreti su bili sve brži o osetio sam kako i ona svršava sa mužem.

Kada su shvatile da sam samo ja ostao nezadovoljen u celoj priči, Kristina mi je otkopčala pantalone i izvadila ga je iz gaća. Pljunula je u ruku i drkala ga sočno. Marija mi je prišla raskopčane haljine i stavila mi svoju ogromnu bradavicu u usta. Bio sam prilično glasan, pa je bilo neminovno. Sisao sam snažno da sam primetio da se ponovo pali. To me je iscedilo. Kao da sam celog sebe izlučio u Kristininu Šaku. Marija je i moj kurac olizala do poslednje kapi. Rešili smo da od sada gledamo i hot filmove.

                 

Back to top