Dobro došao na sajt beogradjanke.com. Na sajtu, u ličnim oglasima, možete pronaći devojke i matorke za upoznavanje, druženje, vezu, brak, muvanje, dopisivanje. Odaberite pravu iz naših ličnih oglasa i prepustite se uživanju. Vrele Beogradjanke te čekaju!

Cepanje seksi lezbejki u Poršeu kraj puta


sa prijateljem menjačem


 

Mali crveni Porše prkosi popodnevnom vetru u Beogradu. Kao na filmu, vozi ga lepa plava dama u kratkoj beloj haljini sa lukzuznom maramom u kosi koja se potpuno zamrsila od vetra. Stala je na velikoj gradskoj raskrsnici atraktivnoj crnki duge kose u beloj košulji i uskom miniću. Imala je takvu pozadinu da je pravila zastoj u ulici. Videlo se da joj je trening prva stvar na umu. Možda i seks. Iskusno je spustila naočare i zaijao je njen pirsing na nosu, kao i krupne plave oči. Nasmejala se prljavo.

 

Sofija: Lela, hej! Hajde upadaj! Baš lepo da naletim baš na tebe!

Lela: Nema te odavno, pa se odjednom pojaviš kad se čovek najmanje nada.... Ajde vozi to čudo da se sklonimo iz ovog haosa.

Sofija: Šta si to obukla, pobogu. Nikada te nisam videla u kožnom miniću! Ti si otkačena sto posto! Imaš li šta da radiš danas popodne, a?

Lela: Normalno, kada ja to nisam imala šta da radim…A ti garantovano hoćeš u neko zezanje, a? Znam ja to tvoje zezanje…

Sofija: Samo sam srećna što sam naletela na tebe, znaš…Baš danas sam dosta razmišljala o nama…

Lela: Nećeš valjda u kolima…Drži tu ruku na menjaču i gledaj kuda voziš…ludo jedna!

Sofija: A da se sklonimo malo sa puta? Negde u prirodu?

 

 

PIKNIK…

 

Lela: Znaš da i ti mene još uvek uzbuđuješ…Uvek je tako bilo…Od jednog tvog dodira pička mi slini…

Sofija: Znam, maco, znam…

Sofija: Meni je lepo i ovde…Nisi normalna, majke mi! Šta ako nam neko bane bezveze...na vruću priču.

Lela: I to što kažeš…unutra mogu da raširim noge…

Sofija: Kad pre skide gaće?

Lela: Nisam ih ni imala…Više ih i ne nosim…volim slobodu. Ajde dole ljubavi…hoću da mi radiš sve po redu, inače ću da poludim…

 

Sofija je žestoko ovlažila kada je videla Lelinu vrelu picu sa ogromnim srebrnim pirsingom kako pulsira pred njenim očima. Skinula je maramu i preko bujnih grudi pala je duha, plava kosa. Tako jebozovne, izgledale su kao bombe iz pornića. Ko bi rekao da su lezbejkice.

 

Sofija: Mmm kako ti lepo miriše pička…

Lela: Kako ti je vreo dah…Hajde, postajem nestrpljiva…

Sofija: Kako ti je ukusna pička…Pusti me da malo uživam…

Lela: To sam na prvi dodir osetila…I ja drhtim…Ej, nemoj prstima…samo tvoj jezik želim! Zavuci mi ruke ispod majice…Tako sam napaljena…Imala sam neverovatan predosećaj da će se ovo dogoditi…

Sofija: Ti i tvoji predosećaji…

Lela: Polako, nisi ni skinula haljinu…

 

Lela je otkopčala Sofijinu haljinu koja joj je ionako bila tesna, jer je imala prirodne šestice od kojih su joj svi šavovi pucali.

 

Lela: O pa ti si je skroz obrijala! Zašto si to uradila…

Sofija: Pali me…predivan je osećaj kad nema nijedne dlake…

Lela: Joj mislim da ću eksplodirati! Grickaj mi klitoris…to! Jezik ti je dugačak kao kurčić! Aaaaah! Tu je! Ne mogu više! Zabij mi prste sad!

 

Sofija se igrala sa njenim pirsingom kao da ga je sisala umesto dude. Imala je prirodne pune usne koje su izgledale kao da će pući od lizanja. Lela se čvrsto držala za njene grudi da ne poleti.

 

Lela: Ovo nije normalno! Mazi me još malo, tako! Tako mi prija to…Daj mi prstiće! Gotova sam!

 

Lela je svršila malo, ali žestoko. Reklo bi se da svoje tečnosti izbacuje nekoliko puta dnevno, pa se teško napuni rezervoar. Sofija je sačekala da zareži, pa da joj pokaže nešto novo. Lela joj je uhvatila pogled i već je ponovo bila vlažna.

 

Sofija: Samo da provirim kroz prozor da nema nekoga u blizini…

Lela: Jesi li ti ubacila u rikverc, a?

Sofija: Jesam, daj mi samo reci da ćeš da me pocepaš!

Lela: Kako je tvrd i debeo…

 

Sofija se nasmejala prljavo. Uzela je vazelin i nekoliko puta prešla rukom preko menjača. Zatim je pridigla svoje malo, prćasto dupence i sela na menjač. Nežno, tonuo je u nju. Grudi su joj pale do struka.

 

Lela: Kakav prizor, cela drška je nestala u tvojoj maloj pičkici…Nisam ni znala da sam tako uzana.

 

Lela je drkala snažno gledajući Sofiju kako se nabada i grudi joj poskakuju. Sofija je izgledala kao najlepša porno diva na svetu. Njene sitne svelte oči gledale su u daljinu.

 

Lela: Moraću i ja da probam…Aaaah! Lepo mi je...hajde dušo, izbaci ga iz brzine…ne mogu više…moram da svršim…

 

Ugledavši je tako slomljenu, Sofija je poludela. Počela je još jače da se nabada u želji da ga okupa. Skakala je kao po pravom, mekanom kurcu. Okupala ga je sa mnogo sperme. Očigledno je bila zagorela. Lela je uspela nekako da zadrži orgazam tek toliko dok je sela na njega. Čim je sela, osetila je dugi i snažan orgazam.

 

Lela: Jebote, menjač nas je upropastio.

 

Back to top