Dobro došao na sajt beogradjanke.com. Na sajtu, u ličnim oglasima, možete pronaći devojke i matorke za upoznavanje, druženje, vezu, brak, muvanje, dopisivanje. Odaberite pravu iz naših ličnih oglasa i prepustite se uživanju. Vrele Beogradjanke te čekaju!

Dupla


u mašti i na javi


Ušla je u sobu i uhvatila me kako gledam jedne od onih kontraverznih ali iskrenih novina, što bi se reklo – porno. Imao sam tajna skrovišta koje mi je ćale otkrio - babina letnja kuhinja ili čardak koji se nikada nije koristio, gde sam uglavnom provodio leto. Kad počneš da živiš sa ženom, jbg, zapitaš se kako se ćale uopšte i skrivao, žene sve primete. Ne može to svako. 

Lice joj se smrklo kao da će smak sveta. Skoro kao da sam gledao sms devojke kojima mogu i da pišem. Očekivao sam da me udari i slično, ali samo je izustila: „Pičko jedna“.

Šta sam mogao, „Pička sam“, priznah.

„Šta bi ti uradio da ja gledam gole muškarce“, nastavila je.

„Puko bih“, rekoh sam iskreno.

 

 

RAPORT...

 

Gola, u mojoj majici, sa tim naoštrenim bradavicama i čupavom kosom koja je padala preko njih,, izgledala je kao boginja koju nisam mogao da slažem. Gledao sam njene grudi kako rastu i merio ih krajičkom oka, kao što je i ona meni gledala kitu. Nisam znao kako da joj kažem da ga je ona podigla, samo ona može to tako brzo. Pitao sam se i da li je trenutak da je pojebem. Čekao sam znak u nadi da ne vidi o čemu razmišljam.

Gledajući je, vratio sam se u ona leta koja su mi inspirisala dan. Sunce je zalazilo, ležao sam i čitao stripove slušajući Bajagu, kada se ona popela na čardak. Imala je kratku haljinu ispod koje su se isto ovako ocrtavale grudi, jer nije imala grudnjak, ni gaćice. Bila je preplanula od sunca i sva nekako usplahirena. Gledao sam u njene bradavice, pa u butine...Zamišljao sam kako ih kupam spermom. Ustao sam i kita mi je ispala iz šorca. Rekao sam joj da čučne. Okrenula se oko sebe i raskopčala haljinu koja je samo pala na pod. Rekla mi je samo: „Marš“. Onda mi je prišla i dodatkla mi kitu kao da me je udario grom, ali je ipak sačekao da ja dodirnem njene sisetine... tada sam se raspao. Bile su vrele i mekane kao pamuk.

Nežno me je uhvatila za kitu, ali sam je ja grubo uhvatio za pičku. Privukao sam je snažno k sebi da nam se tela spoje i uhvatio za guzu. Nežno sam joj polizao uvo i izustio...ajmo šezdeset devetku. Milovao sam joj guzu i gledao je pravo u oči. Znam da je htela da je pocepam odmah i sada, ali ja sam hteo da mi ga popuši legalno.

Legao sam opet i posmatrao je da li će pasti. Nije mnogo razmišljala kada je sela na moju facu. Pomislio sam, sigurno će mi svršiti u usta namerno kako je luda. Polako, krenuo sam jezikom po pici tražeći njen mali otvor i okružio ga. Ona je čekala da se naježi i ovlaži, a zatim ga je uzela i progutala. Kružila je jezikom oko mog glavića tako da sam mislio da će eksplodirati. Zatim je počela da ga uvlači i izvlači kao lizalicu. Više nisam bio tu. Razmakao sam njene usmine i pronađoh otečeni klitoris. Tako sam ga polizao da se cela stresla i progutala ga još dublje. Zaustavih je da ne padne i počeh da je sisam još jače samo da čujem kako vrišti. Međutim, bila je nezadrživa, mešala je i drpala se kao ludača. Vrisnula je tek kada sam osetio njen vreo mlaz u svojim ustima. Bio je tako sočan.

Uhvatio sam ga u ruku i povukao tri puta. U ruci mi je ostao svrš. Orgazam je tek bio krenuo, kada ga je uvukla u sebe i zajahala visoko, tako da je bio na ivici da spadne, ali nijednom nije izašao iz njene pice. Orgazam je trajao najduže do sada. U jednom trenutku, ponovo je vrisnula, ali mnogo jače nego pre i uhvatila se snažno za grudi. Zatvorila je oči. Iz moje kite je potekao mlaz do plafona. Okupao sam joj lice, a kapi koje su pale na njene grudi pokupila je prstom i polizala ih gledajući me pravo u oči. Gola i vrela, legla je na mene i rekla: „Vidiš da je sve mnogo lepše u stvarnosti“. Nasmejao sam se. Stvarno sam je pojebao.

 

Back to top