Dobro došao na sajt beogradjanke.com. Na sajtu, u ličnim oglasima, možete pronaći devojke i matorke za upoznavanje, druženje, vezu, brak, muvanje, dopisivanje. Odaberite pravu iz naših ličnih oglasa i prepustite se uživanju. Vrele Beogradjanke te čekaju!

Seks sa kevinim jebačem


jer keva zna najbolje


 

Zamračena hotelska soba sa zamagljenim staklima od oznojenih uzdaha iz đakuzija ove večeri sakrila je još jednu sočnu tajnu. Mesečeva senka protegla se po dugim nogama vitke plavušice afro frizure. Na butinama joj se nazire neobična tetovaža kosturske glave sa cvećem. Guza joj je mala i čvrsta, lepo oblikovana. Na tako vitkom telu, iznenađujuće stoje prirodne, lepo oblikovane četvorke sa prisinzima. Kraj nje, gladan orgazma, leži muškarac u godinama, ali lepe, mišićave građe. Istetoviran je po celom telu, čak i po ćelavoj glavi. Ima ozbiljan i misteriozan pogled, neobične zelene oči i pune usne. Vidi se da je opasan igrač i jebač i hladne glave, pun ožiljaka.

 

 

HOTELSKA SOBA 23...

 

Kristina: Mmm pravo uživanje...Puna kada i matori perverznjak... Neviđen si! Jebote, ko bi rekao da ću na kraju da se smuvam sa kevinim jebačem!

Mile: Valja se... A i sigurno si čula o mojim jebačkim sposobnostima... Tako si lepa...ne znam da li ti je lepše dupence ili grudi...

 

Mile joj je približio nežno noseći na kurcu već par svrševa od gledanja i maštanja. Nežno ga je naslonio na njenu pičku i zagnjurio u njene grudi. Polizao ih je sa svih strana i zaustavio se na bradavicama vraćajući se u mladost.

 

Kristina: To, grickaj mi bradavice, to mi se tako sviđa!

Mile: Odlične su!

Kristina: Ubrzaj jezik! Sisaj ih!

Mile: Kako su ti lepe grudi, velike i čvrste...odavno nisam stiskao tako dobre! Kako ti se ovo sviđa a?

Kristina: Savršeno! Moraćeš i dobro da je poližeš. Matori, odličan si!

 

Njene reči su ga neviđeno bolele, volela je da naređuje, ali je bila neposlušna, u skladu sa svojimgodinama. Pogledao je preteći što mu naređuje, ali onda je ugledao njenu glatku i prelepu picu.

 

Mile: O kako volim kad je sveže obrijana... Ajde malo digni te nogice na ramena. Tako će picka biti u prvom planu.

Kristina: Uvuci taj jezik u moju pičku!

Mile: Ovako...

Kristina: Aaaaah!

 

Imao je tanak i dugačak jezik i ceo je uvukao u njenu picu. Radio je to opasno kako je i izgledao. Iznad, masirao je njen klitoris snažnim muškim rukama sa prstenjem. Palilo je to, oduvek se ložila na lepe muške šake.

 

Mile: Je l’ ovako?!

Kristina: To! Grickaj je! Jedino ti umeš potpuno da me zadovoljiš!

Mile: Sviđa mi se to... Evo ti malo prstića u rupicu... Kako ih je progutala!

Kristina: Ubaci ih još!

Mile: Uh kako se izvijaš...

Kristina: Dublje! Aaah! Jebi me prstićima! Odličan si, matori!

 

Mile se pridigao, pljesnuo je par puta njime i široko joj je raširio noge. Ubacio joj je tri prsta u pičku, zatim jedan u čmar...Tri u pičku, dva u čmar... Dva u pičku, tri u čmar. Vrisnula je. Zatim se nasmejala pohotno, kao da voli još grublje.

 

Kristina: Sad mi ga daj, ne mogu više da izdržim! Želim da ga staviš u moju pičku! U kako je porastao... Želim samo malo da ti ga posisam mmm... Tako je moćan!

Mile: Stisni mi jaja malo...

 

Mile joj je noge stavio oko svog struka i nasadio ga u njena usta. Gutala je naizmenično jaja, pa kurac. Bila je baš dobra u tome, ceo je stajao u njena ogromna usta, a bio je strašno debeo i snažan.

 

Kristina: Ogroman si, pravi lepotan! Ajde sjuri mi ga sada u picu...Tako je napaljen... To!

 

Mile joj je ponovo široko raširio noge tako da je zabolelo. Malo je posmatrao kako polako ulazi u nju, a zatim je podigao. Cepao je stojeći držeći je celu svojim snažnim, mišićavim rukama punim ožiljaka i tetovaža.

 

Mile: Jaši ga...kako poskakuješ!

Kristina: Uhvati me za dupence i nanosi ga na njega...Tako te želim duboko...

Mile: To, mala, mešaj!

Kristina: I ti vrti bradavice...stegni mi grudi. Matori, ko bi rekao da si tako dobar jebač! Matora perveznjačina!

Mile: Daj mi malo dupence, želim i njega da pocepam! Kako ti je uzan taj čmarić!

 

Spustio je naglo na kolena i uhvatio za kosu. Udarao je jako, dok joj guza nije nabubrela od udaraca. Zatim ga je snažno uvukao u čmar, vrištala je deset sekundi drpajući se. Još jednom...

 

Kristina: To, to, svršiću! Sad! Sad! Sad! Brzo! Čoveče, o čoveče, matori, odličan si bio, kao i uvek!

 

Masirala je klitoris tako snažno da je izgledalo da će iz njega izaći vulkan, ali bilo je brže od vulkana. Okupala je svoje prste i polizala ih tako sočno da je njegova sperma odletela do prozora i ostavila trag eksplozije.

 

Back to top