Dobro došao na sajt beogradjanke.com. Na sajtu, u ličnim oglasima, možete pronaći devojke i matorke za upoznavanje, druženje, vezu, brak, muvanje, dopisivanje. Odaberite pravu iz naših ličnih oglasa i prepustite se uživanju. Vrele Beogradjanke te čekaju!

Jebanje doktorke hitne pomoći nakon poziva upomoć


jer erekcija je uvek hitan slučaj


 

Crvenokosa doktorka punih usana, u uskom belom mantilu, koji samo što ne pukne od oblina ubeđuje se sa sredovečnim, žilavim muškarcem, šarmantnog osmeha koji sedi na svom krevetu go sa ogromnim dugačkim kurcem u erekciji.

 

 

HITNA INTERVENCIJA...

 

Dražica: Gospodine, da li biste mi već jednom rekli u čemu je vaš problem?

Đokica: Pa zar nisam bio dovoljno jasan? Boli me ovde. Evo tu. I ovde oko prepona. Još ne razumem zašto kažete da vam je teško da me pregledate! Ne znam u čemu je problem, evo i skinuo sam se...

Dražica: Problem je u tome što imate jako izraženu erekciju i što mi je savršeno jasno zašto ste me zvali. Molim vas, ima toliko onih kojima sam stvarno neophodna, a vi...

Đokica: Pa draga gospođice, zaista ne verujem da ste u ovom trenutku potrebniji bilo kome. Pa pogledajte ga...pa zar ne osećate koliko mu je teško...

Dražica: Nemam ja vremena za šalu. Šofer me čeka u kolima.

Đokica: Pa tim pre, treba da budete efikasniji!

Dražica: Ja sam iznenađena i zbunjena.

Đokica: Hahahha, baš ste iznenađeni i zbunjeni. Pa vaše koleginice uvek iskoriste ovakvu situaciju!

Dražica: Božeee...doduše, da budem iskrena, sasvim razumem njihovo ponašanje. Takav uzorak muškog polnog organa postaje u mom okruženju izumrla vrsta. Molim vas, ovaj kompliment ništa ne znači, nemojte da dahćete tako glasno!

Đokica: Plašite se da ću vas napaliti ili nešto drugo?

Dražica: Ludi ste. Ludi ste! Prestanite da ga drkate tako!

Đokica: Hoću ako priđete da mi pomognete. Ajde, ja sam čovek u godinama, biću brz. Samo mi ga malo molim vas popušite, zar ne vidite da će eksplodirati od želje! Pa pomozite mi, molim vas, pa vaša zakletva...

Dražica: Mislim da su izostavili ovakve situacije, ali možda...možda bih mogla nešto da učinim za vas...Osećam da pica počinje da mi vlaži, a ova nelagodnost je od toga što potiskujem želju za pitonom među vašim nogama...

Đokica: Tako si predivno izašla iz dogme, tako sam te poželeo, da te celu stisnem ovim ogromnim šakama.

 

Đokica joj je prišao gledajući je pravo u dekolte, a zatim spustio pogled i kleknuo ispred nje. Podigao je mantil i zagnjurio.

 

Đokica: Bože koji pičić imaš...

Dražica: Ne gledajte mi picu tako pohotno, radite nešto konkretno!

Đokica: Kako si me napalila, kujice! Zaslužila si da je ližem!

Dražica: Zašto tako grubo? Ne, ne, ne, ne prestajte! Nisam navikla da me neko tako agresivno liže! Osećam kako je debeo, kako me tucaš jezikom, kao da je jedan prosečan kurac u meni! Nabij mu tu jezičinu do kraja!

Đokica: Hoćeš nešto drugo, nešto ekstra, što je mnogo veće od prosečnog?

 

Ustao je nemogućnom brzinom i gurnuo je na krevet. Snažno je podigao pozamašnu ženu ogromne zadnjice i stavio joj noge oko struka. Lako je pogodio metu...bio je pravi strelac. Jebao je ludački na ivici kreveta, tako da se cela raščupala od skakutanja.

 

Dražica: Kako je dobar...daj mi ga dublje...vidiš kako ga pohotono sisam pičkom i kako pulsira u meni!

Đokica: Kurvice jedna, priznaj da si odmah znala da ćeš dati i da ti je pica bila već mokra...Priznaj da si htela da ti ga zabodem ovako žestoko!

Dražica: Priznajem! Priznajem! Oduvek sam želela da me neko na pregledu otkine od kare! Koji ritam! Kao da imaš dvadeset godina!

Đokica: I osećam se tako! Osećam se kao da sam se ceo pretvorio u kurac!

Dražica: Aaaaah!

Đokica: Tako, vrišti, vrišti, to me pali, znam da uživaš!

Dražica: Tucaj me, brže, dublje ga trpaj, tako! Kako dobro radiš to!

Đokica: Savršena si! Tako ću lepo da svršim!

Dražica: I ja! I ja! Daj mi ga! Daj mi ga!

 

Ludeo je zbog njenih reči. Samo je zatvorio oči i bacio se na nju cepajući joj gotovo utrobu. U jednom trenutku je zaurlao. Ona je pukla kao balon.

 

Dražica: Vadi, vadi!

Đokica: Ooooooh, kako je umazan i lepi. Okrenu guzu. Ajde da ti malo istrljam i taj tvoj čmar da vidim ko je lekar, a ko pacijent!...Kurac mi je napaljen tako da znaš da ću guzu da ti pocepam!

 

Dražica se uplašila njegove energije i malo se udaljila gledajući ga uplašeno. Shvatila je da ipak nema gde.

 

Đokica: Hej, nemoj da bežiš, alo, daj guzu mala! Tako, ti si tako dobra matorka!

Dražica: Ajde sjuri ga!

Đokica: A da ti ga sjurim a. Evo ti ga evo, jesi li to učila na fakultetu a?

 

Okrenuo je stomakom na sto i izudarao njenu ogromnu guzu. Zatim joj je pocepao gaćice koje su bile na strani, stavio joj kilo vazelina u čmar i počeo da je cepa u guzu najbrže što je ikada u životu videla.

 

Dražica: Ovo je ludo, ja sam luda, daj mi ga, daj! Aaaaaaaah!

 

Sada je on pukao tako da joj je niz butine procurela ogromna količina sperme, a ostatak je uspeo da joj okupa celu guzu. Nasmejao se.

 

Dražica: Znači ipak vam je malo bolje..?

 

Back to top