Dobro došao na sajt beogradjanke.com. Na sajtu, u ličnim oglasima, možete pronaći devojke i matorke za upoznavanje, druženje, vezu, brak, muvanje, dopisivanje. Odaberite pravu iz naših ličnih oglasa i prepustite se uživanju. Vrele Beogradjanke te čekaju!

Postanite nenadmašni u kuckanju


jer  danas je važno zavoditi i porukama


 

Koliko puta ste želeli da priđete osobi koja vam se dopada i započnete dopisivanje, ali telo vam se oduzme, u ušima krene zujanje i sve što napišete zvuči tako kliše? U 21. veku kada je tehnologija sastavni i neophodni deo života, postalo je veoma važno kako komunicirati putem poruka. Navedeni problemi ne muče samo mlade osobe, već i starije i iskusne zavodnike, jer je problem upoznavanja generalno velika čovekova nedoumica. Čak i najjači se izgube kada pokušavaju da smisle najbolji pristup osobi koja im se dopada.

Nauka se time pozabavila konkretnim iskustvima velikog broja ispitanika oba pola i otkrila je zanimljive podatke. Pokazalo se da je najuspešniji korak zavođenja osobe koji je ispitanicima bio privlačan - pristup između uobičajenih fraza i direktnog nastupa. Na primer, između:

 

a) poznatih fraza: "Mora da su ti roditelji teroristi, jer ti si prava bomba!"

b) jednostavnog prilaženja: "Što misliš o ovoj pesmi?" ili "Sviđa li ti se ovaj film?"

i c) direktnog pristupa: "Sviđaš mi se, mogu li te častiti pićem?"

 

Istraživanje je pokazalo da muškarci najviše preferiraju direktan pristup, dok žene više vole postepeno upoznavanje. Momci ne vole da gube vreme i lakše im je kada su konkretni, jer je tako sve jasno - i šta žele i kako će druga osoba reagovati. Međutim, devojke vole da se lagano osvajaju kako bi sebi dale vremena da se odluče da li će dati šansu ili ne, ali i kako bi stavile do znanja da se treba pomučiti oko njih.

Ispitivanje je pokazalo da se svima dopada opcija poznatih fora i da ih rado čuju. Razlog tome je što kliše rečenice razbijaju neprijatnost, jer se tome osoba najčešće nasmeje i prekomentariše i može razviti dalju komunikaciju. Međutim, najsigurniji pristup osobi koja vam se dopada je ipak konkretno pitanje u skladu sa situacijom, mestom i atmosferom: "Kakvu vrstu muzike voliš?" i slično. Za koji god pristup da se odlučite, veoma je važno da delujete iskreno, pa je neophodno da osoba kojoj pišete stekne utisak da vas zaista interesuje njen odgovor. Uz sve to, probajte da djelujete opušteno ali ne previše i budite samouvereni, ali ne i uobraženi.

Kada uspete da započnete kuckanje sa osobom koja vam se dopada i leptirići polete, jednako je važno održavati i komunikaciju i simpatije druge osobe.

Nudimo vam nekoliko saveta za uspešnu komunikaciju i upoznavanje preko poruka:

Ne šaljite vaše poruke svaki put uveče ili ujutru. Kombinujte. Ako ste jednom poslali ujutru, drugi dan pošaljite uveče. Za početak učinite da vaš lični sms kontakt bude vremenski nepredvidiv. Šta više ne morate to raditi sa namerom. Kada osetite pravi trenutak, tada se javite. Time što ste svoji, pomažete sebi da vam i poruke budu lične, što će iste svakako učiniti neodoljivim drugoj polovini.

 

1. Razmena seks SMS - ova se ne radi po navici, već treba da se stvarno prepustite momentu.

 

2. Probudite vašu maštu i kažite partneru o čemu razmišljate.
Ovo je uvek dobar način da započnete razgovor. Recite da mislite o vašem partneru i pokušajte da što približnije opišete situaciju koju i sami imate u svojoj glavi. Krenite postepeno, od onih manje perverznih stvari do najsitnijih detalja. Opipavajte teren da vidite koliko daleko je prihvatljivo da idete sa seksi dopisivanjem.

 

3. Budite smeli i provokativni i učinite vaš kontakt interesantnim i inspirativnim.
Pišite o stvarima koje bude maštu i budite svoji. Nemojte se preterano opterećivati time da li ste dovoljno interesantni. Partner će videti vaš trud, a vremenom će se vaš odnos sve bolje graditi.

 

4. Postavljajte pitanja.
Ako je vaš partner stidljiv to će ga opustiti i time ćete pokazati vašu zainteresovanost. Naravno u ovome ne treba preterivati, kako partner ne bi stekao utisak da je na nekom intervjuu. Bitno je da konverzacija teče i da se vaša zainteresovanost primećuje.

 

5. Kombinujte nestašluk i finoću.
Igrajte se. Budite vatra i led. Jer nikako ne želite da ispadnete previše fini, a ni preterano navalentni. Učinite situaciju dinamičnom. Ako nameravate da pošaljete partneru šta biste mu sve radili u krevetu, napravite neki uvod i krenite od onih sitnijih stvari, pa kasnije u što dublju intimu.

 

Back to top