Dobro došao na sajt beogradjanke.com. Na sajtu, u ličnim oglasima, možete pronaći devojke i matorke za upoznavanje, druženje, vezu, brak, muvanje, dopisivanje. Odaberite pravu iz naših ličnih oglasa i prepustite se uživanju. Vrele Beogradjanke te čekaju!

Seks sa misterioznim kolegom


strast ne bira vreme, mesto ni žrtvu


 

Dan je toliko bio lep da nisam marila što sam neispavana i čeka me brdo zaduženja na poslu. Nekako sam se osećala lakom, nakon dužeg vremena. Obukla sam usku, Odrey Hepbern haljinu i potpetice. Iako me muž dugo nije ni dotakao, našla sam svoj način da se zadovoljim bolje nego ikada sa njim. Pornografija koju gleda nas je upropastila.

 

 

PONEDELJAK NA POSLU...

 

Na vratima je stajao i pušio on, najmisteriozniji čovek u firmi. Gledao me je prodorno. Nekada me je njegov pogled plašio, pitala sam se da li je neki manijak, dok nismo dublje ušli u priču i shvatila sam da smo srodne duše. Ipak, kao i sa ostalim mukarcima, napravila sam distancu. Bila sam zaljubljena u svog muža.

Toga dana me je odmerio do glave do pete, onako kako samo on ume. Ništa nije rekao. Progutala sam početak maštanja kako me umesto pogledom skida tim snažnim rukama. Kolena su mi kleknula.

Ponedeljak je tekao uobičajeno, na ivici nervnog sloma, kada mi je stigla poruka sa nepoznatog broja: Jesi li za kafu? Biću isped ulaza. Odmah mi je sunulo da bi to mogao biti samo on. Srce mi je ludački lupalo. U glavi mi je bila totalna konfuzija, iako se zapravo ništa nije desilo sem običnog poziva na kafu dobrog kolege i prijatelja. Ipak, imala sam osećaj da će se nešto desiti. Izašla sam ispred firme, na ulazu je stajao on, sa dve kafe. Ne znam kako sam izgledala, ali nasmejao se i ponudio me kafom. Posle par gutljaja trudila sam se da se vratim u realnost i rešim opsesivnih misli da se nešto dešava pokuavajući da pričam o poslu, ali nije išlo. Gledao me je tako pohotno.

U jednom trenutku je spustio kafu i rekao, možemo li da se sklonimo negde, hoću da pričamo nešto poverljivo. Ušli smo u njegovu kancelariju. Zaključao je vrata. Progutala sam knedlu. Setila sam se samo da počnem da traim nešto po torbi. On mi je prišao, spustio torbu na stolicu, uhvatio me snažno za ruku i privukao ka sebi. Poljubio me je snažno i strastveno, da mi se celo telo oduzelo. Misao mi je govorila da se otrgnem, ali telo nije želelo. U glavi su mi se mešali griža savesti prema mužu i želja da me uzme odmah sad. Osetila sam kako mu batina raste u gaćama. Gurnuo mi je jezik u uvo i krenuo da raskopčava haljinu. Pogledala sam njegove pantalone, delovale su kao da će da prsnu.

On je počeo da me miluje po kosi, zatim je stegao i čupajući me krenuo rukom uz moju butinu ka njoj...Bila sam van sebe. Uhvatio me je za pičku nežno i snažno u isto vreme. Pocepao mi je gaćice i počeo da drka moju sveže obrijanu ribicu. Počela sam da se gubim, da buncam. Sva strast je izletela iz mene. Haljina je skliznula, podigao me je na sto i pljasnuo njime par puta. Sve vreme je ćutao. Mislila sam da ću da eksplodiram. Posle samo par nežnih uboda, osetila sam kako se moji sokovi slivaju niz njegov kurac, koji je nastavio neumoljivo da udara. Nije prestajao da me ljubi i gleda u oči. Kao da smo vodili ljubav koju smo tako dugo čuvali u sebi...

Nežno me je spustio sa stola i počeo da me tuca od pozadi. Pljeskao je iskusno moju guzu i išao pravo na G tačku. Oduvek sam znala da ovaj čovek zna šta radi. Drhtala sam i pridružila mu se masirajući svoj klitoris. To ga je izbacilo iz takta. Postao je brži i jebao me je sve grublje. Bio je tako snažan da nisam mogla da se oduprem. Držao me je kao igračku. Ispustio je bar snažnih uzdaha, osetila sam da će prsnuti. Povukao me je ka sebi i seo u fotelju. Sela sam na njegov kurac. Pribio me je snažno uz sebe i skinuo mi grudnjak. Gledao je zaljubljeno u moje grudi, a zatim ih nežno polizao. Uhvatio ih je nežno i pojubio me najduže do sada. Mešala sam kao da mogu dostići jači vrhunac od ovoga. Zaustavio me i počeo da me otresa sam. U životu nisam videla veći kurac i većeg muškarca. Njegove šake su bile prelepe. Osetila sam se sigurno. Neko je prilazio vratima. Želela sam da svršim, da svršim...

Njegov mlaz je poleteo ka mojim grudima i usnama. Osećala sam kako mi grudi gore. U tom trenutku, uzvratila sam mu istom merom... Zaista me je gledao zaljubljeno.


Čitavu noć u krevetu sam razmišljala o onome šta nam se desilo. Nisam mogla da se suzdržim da ne svršim još jednom na to. Znala sam da ću u pakao, ali ga ne bih menjala.

 

Back to top