Dobro došao na sajt beogradjanke.com. Na sajtu, u ličnim oglasima, možete pronaći devojke i matorke za upoznavanje, druženje, vezu, brak, muvanje, dopisivanje. Odaberite pravu iz naših ličnih oglasa i prepustite se uživanju. Vrele Beogradjanke te čekaju!

Tajne velikih zavodnika


nikada ne izlaze iz mode


 

Mnogi muškarci imaju problema sa zavođenjem žena. Najčešće smatraju da je to poseban talenat, koji nema svako. Međutim, to nije baš tako. Istina je da pojedini muškarci imaju prirodni talenat za zavođenje, ali umeće zavođenja se može naučiti na osnovu nekoliko trikova koji su naučnici utvrdili nakon isrcpnih istraživanja na ovu temu.

 

 

Humor

 

Kada žene opisuju privlačnog muškarca koji im se dopada najčešće kažu da je duhovit. Ženama je veoma važan humor muškarca i kada zna da se smiri zanimljivim šalama. Razlog tome je što žene smatraju da su duhoviti muškarci inteligentni i samouvereni. Takođe, muškarcu će se najviše svideti žena koja se smeje njegovim šalama, a to je posebno važno za seksualnu vezu.

Ukoliko niste srećnik koji je obdaren izuzetnim smislom za humor, možete naučiti neke viceve ili izabrati neki drugi put da zabavite žene oko vas. To često može biti i vaša spontanost, ukoliko ste zaista vedra i iskrena osoba.

 

Vilica

 

Neka istraživanja su pokazala kako su žene tokom ovulacije sklone flertu i seksualnim aferama, a tada ih najviše privlače muškarci sa snažom, naglašenom vilicom. Razlog tome je što snažna vilica predstavlja muževnost i veći nivo testosterona. Međutim, kada žena nije u ovulaciji, jaka vilica nije baš favorit kod žena, ali jeste muževan izgled.

Ukoliko niste srećnik sa muževnim likom, a želite da se provedete i postanete zavodljiviji, određena odeća, brada i frizura mogu vam dati muževni izgled, pa i više od naglašene vilice. Nosite majicu v izraza, zaobljene naočare i kratku, oštru frizuru.


 

Taktike zavođenja

 

Čini vam se kako ne uspevate da privučete pažnju žena ili je izgubite kada priđete nekoj ženi koja vam se dopada? Žene ne vole napadan stav, ali uvek očekuju i lepo prihvataju kada muškarac ima dobru taktiku da ih impresionira. Najčešće su to flertovanje i hvalisanje.

Manje atraktivni muškarci moraju da balansiraju između dve taktike, direktne i indirektne, tako da svojom fleksibilnošću osvajaju ženska srca.


 

Izgled

 

Ukoliko niste snalažljivi sa taktikama, svoj nastup možete popraviti izgledom. Potrebno je da izgled bude kompletan, da budete negovani i doterani, sveže ošišani i u adekvatnoj garderobi, koja vam dobro pristaje. Potrudite se da odeća bude hot i seksipilna.

Ukoliko dobro izgledate, vaše taktike zavođenja će doći do izražaja, a ukoliko niste taktičar, izgledaćete samopouzdano i snažno.


 

Osmeh

 

Kada žene traže muškarca na duge staze obično ih privlače muškarci koji su dragi i prijateljski nastrojeni. Naučnici su dokazali da nasmejano muško lice najbrže dopire do ženskog srca, pa su prirodni i nasmejani momci njihov izbor za dugu emotivnu vezu. Sa druge strane, žene koje traže avanturu vole misteriozne, tmurne, arogantne i zamišljene muškarce. Međutim, čak i takvi muškarci ne mogu ih zavesti ukoliko u njima ne vide snažnu vragolastu crtu u osmehu.

Dragi muškarci, kada je reč o osmehu, to je bar lako, vodite računa o higijeni zuba, ne preskačite odlaske zubaru i smejte se što više. Vaš osmeh ne mora biti savršen, ženama je čak privlačniji i nepravilan osmeh sa zanimljivim jamicama.


 

Boje

 

U istraživanju u kojem su žene širom sveta ispitivane šta smatraju seksualno poželjnim, naučnici su zaključili kako je to muški lik na crvenoj pozadini ili muškarac u crvenoj odeći. Razlog tome je što žene muškarce u crvenoj odeći smatraju snažnim, moćnim, samouverenim i visoko pozicioniranim.

Nosite crvenu odeću i ako vam stoji i ako vam ne stoji i ako ste samouvereni i ako ste stidljivi, jer će vas crvena boja u vama izazvati osećaj samopouzdanja i sigurnosti.

 

Back to top