Dobro došao na sajt beogradjanke.com. Na sajtu, u ličnim oglasima, možete pronaći devojke i matorke za upoznavanje, druženje, vezu, brak, muvanje, dopisivanje. Odaberite pravu iz naših ličnih oglasa i prepustite se uživanju. Vrele Beogradjanke te čekaju!

U sendviču između dve crne pičke


sa sočnim, toplim prelivom


 

Subotnje jutro. Otac i sin čakulaju za stolom nakon obilnog doručka. Mladi, mišićavi dečko, prodornih zelenih očiju i prelepog osmeha vidno je uzbuđen.

 

 

Vlada: Sine, spremio sam ti jedno iznenađenje za odlazak u vojsku...

Kosta: Daj bre matori... Znaš da je jedino iznenađenje za mene ono za koje moja Slavica ne sme da sazna...

Vlada: Aha... Za to sam se i pobrinuo. Hajde, idemo, da ne gubimo vreme.

Kosta: Gde da idem bre... Nemoj me zamajavati glupostima, ćale!

Vlada: Nemoj da se suprostavljaš ocu! Ajde, polazi, kajaćeš se ako ne kreneš.

 

 


 

IZNENAĐENJE JE BILO PRAVO...


 

Uputili su se u četvorospratnu belu zgradu u komšiluku koja je važila za hostel. Popeli su se na četvrti sprat, vrata su otvorile dve crnkinje. Jedna je imala kratku kovrdžavu kosu, crveni jako kratak, svileni bade mantil koji je delom skrivao bujne grudi, ali pokazivao njene čokoladne butine. Druga je imala duge afro kikice, neke neobično svetle oči i mangupski osmeh, savršenih zuba. Bila je nešto mršavija, manjih grudi i tanjih nogu koje su se nazirale ispod cipkanog crnog, providnog ogrtača, koji nije ni zakopčala.


 

Vlada: Ovo je Žaklin, a ovo je Anabel ili obrnuto, jebem li ga hahahah.

Kosta: Matori, pa ja tebe treba stvarno da uramim!

Vlada: Pa dobro nemoj sad hahahha.


 

Kosta je odmeravao crnkinje kao da će ih svakog trenutka progutati, ali je želeo da prvo progutaju one njega.


 

Kosta: Matori, gde pobeže..?

Anabela: Neće ti valjda držati sveću hahaha!

Kosta: Jebote, gde li vas je samo pronašao hahahaha. Ne verujem! 

Žaklin: Tvoj ćale nam je zabranio da pričamo. Nas dve treba samo da utvrdimo jesi li sposoban da ideš u vojsku hhahaha.

Kosta: Moram priznati moj ćale je opičen!

Anabela: Mi mislimo da baš ima ukusa hahaha!

Kosta: Važno je da znate posao...

Žaklin: Pa ne možeš da saznaš ako samo razledaš... Šta li ti mali radi?


 

Ugurale su ga na krevet u garsonjeru koja je izgledala kao soba iz 1001 noći. Anabela, kratke kose skinula je bademantil i njene okrugle bujne grudi su se prosule. Trljala ih je o njegova usta, a zatim je o svoju facu počela da trlja njegov visoko podignuti kurac. Uzela ga je u usta i počela da ga puši kao nijedna pre toga, drkala ga je i pušila istovremeno, lizala mi je glavić i sisala ga, dok je mešala guzom iznad njegove glave...


 

Žaklin, mala bezobraznica, podigla je jednu nogu na krevet i pokazala svoju obrijanu ribicu koja je izgledala kao da je umetnik naslikao. Prešla je rukom po njoj, pa po njegovim butinama i polizala mu jaja dok je penis bio u Anabelinim ustima. Uhvatila je za kosu, poljubila sočno, prešla jezikom po penisu celom dužinom, a onda ga opet zavukla u Anabeline krajnike. Polizala mu je bradavicu...i malo sisala...jednu, pa drugu. Onda je ustala i stavila mu pičku pravo u usta. Uhvatio je za dupe i spustio niže, tako da može da liže i njenu picu i njen čmar. Počela je da ubrzava ritam, njeno telo je bilo nepomično sem guze koja je skakala gore dole, a guzovi su se tresli. Trljala se divlje i ludački, davila ga je u svojim sokovima, dok je njegov penis davio Anabelino grlo. Odlepio je, poskočio je, položio Žaklinu na stomak, namestio se iznad nje i širio joj guzove da vidi njen tesan čmar. Bila je već previše vlažna, a čmar je pripremila pre susreta... Uhvatio je za kosu, gurnuo ga je celog i počeo da je jebe kao da mu je zadnje u životu. Ona ga je sve vreme provocirala svojim glasnim stenjanjem i trljala svoju pičku dok je svršavala.

 

Kosta: Vidim ja da je i moj matori ovde imao posla a...

Žaklina: Stavi mu pičku na lice, mnogo priča!


 

Anabela ga je gurnula sa Žakline i nasadila je na njegova usta. Trljala se nežno dok mu je trljala jaja. Kosta je cepao jezikom i uživao, jer je bila mekana i sočna, kao šećer.


 

Anabela: Aaaaaah, ne mogu više, svršiću!


 

Anabela je vrisnula svom snagom i u njegova usta se slila topla sperma...


 

Žaklina: Kako ste slatki moraću da vas pojedem !


 

Žaklin ga je strpala celog u usta bez ikakve pripreme.


 

Kosta: Nemoj me za jaja đubre jedno!


 

Uradila mu je dvostruki prsten više puta i isisala sve iz njega. Orgazam je došao naglo i intenzivno, osećao ga je u svakom delu tela...Sperma je šiknula do plafona, imao je utisak kao da izbacuje litre sperme. Najtopliji deo je pao po licu Žaklin...i njene sisetine. Progutala ga je. On se nije spustio.


 

Kosta: Kučko jedna!


 

Žaklin: Ipak si ti vojnik hahahah!

Kosta: Ja bih mogao celu noć da vas tucam!


 

Anabela: To, srećo moja, sad ćeš mene da tucaš, ovo je bila priprema! Stavila mu je ogromnu bradavicu u usta.

 

Back to top